Skip to main content

C.P Young and Active Traders Ltd

Είναι μία εταιρεία που δημιουργήθηκε το 1990 για να καλύψει τις – υψηλών απαιτήσεων – ανάγκες των οικοκυρών για εξειδικευμένα προϊόντα που θα βοηθούσαν στη πλήρηεύκολη και γρήγορη καθαριότητα όλου του σπιτιού και κάθε επιφάνειας, όπως επίσης τις ανάγκες των γυναικών για πρωτοποριακά καλλύντικά που θα ομόρφυναν τόσο την εξωτερική εμφάνιση τους όσο και τον εσώτερικο τους κόσμο.

Οι ιδρυτές της εταιρείας με τεράστια εμπειρία στο χώρο αυτό, τους αντιλήφθηκαν πολύ γρήγορα ότι υπήρχε ένα τεράστιο κενό, ως προς την διάθεση προϊόντων εξειδικευμένου καθαρισμού του σπιτιού και πρωτοποριακών καλλυντικών, στη Κυπριακή αγορά.

Όραμα τους ήταν να προσφέρουν στη Κύπρια γυναίκα και οικοκυρά την καλύτερη ποιότητα στη πιο προσιτή τιμή.

Αυτό το όραμα και αυτός ο στόχος έγινε πραγματικότητα με την σύναψη συμφωνίας με μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο τομέα των προϊόντων καθαρισμού του σπιτιού και καλλυντικών. Την STANHOME.

Η C.P YOUNG AND ACTIVE TRADERS LTD στη πορεία αυτών των 30 χρόνων κατάφερε να καθιερωθεί και να παγιώσει την θέση της στις πρώτες εταιρείες των απευθείας πωλήσεων στη Κύπρο βασισμένη στην άριστη ποιότητα και αποτελεσματικότητα των προϊόντων της.

Ένα κόσμο ομορφιάς και ευεξίας που της προσφέρουν τα Γαλλικά καλλυντικά KIOTIS που αναπτύχθηκαν από αγνά και σπάνια αιθέρια έλαια τα οποία χαρίζουν ομορφιά όχι μόνο στο πρόσωπο, στο σώμα αλλά και στο πνευματικό της κόσμο.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα χιλιάδες πελάτες να χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας και εκατοντάδες συνεργάτες και μέλη να επωφελούνται από τις ιδανικές και ευνοϊκές συνθήκες εργασίας.

Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στη Κύπρια γυναίκα την ύψιστη βοήθεια για το σπίτι μέσα από τα μοναδικά προϊόντα καθαρισμού και να νιώσει πάλι όμορφη και ωραία μέσα από την αποτελεσματικότητα, την αρμονία και ευεξία των Γαλλικών καλλυντικών με αιθέρια έλαια.

Παπαδόπουλος Ανδρέας
Διευθυντής

STANHOME

Η Stanhome αναγνωρίζεται για την ποιότητα των προϊόντων της και την ισχυρή της δέσμευση προς τους συμβούλους της.

Με ένα δίκτυο περισσότερων από 185.000 παθιασμένων συμβούλων σε 5 χώρες, η Stanhome διανέμει μια μοναδική συλλογή σειρών για το σπίτι, την οικογένεια και την φροντίδα της προσωπικής μας ομορφιάς.

Από το 1931, η Stanhome παρέχει συγκεκριμένες λύσεις για την κάλυψη όλων των αναγκών, χάρη στα εξαιρετικά οικιακά προϊόντα καθαρισμού.

Τα προϊόντα Stanhome ικανοποιούν πάντα την απαίτηση για ποιότητα, αποτελεσματικότητα και καινοτομία. Αυτά αναπτύσσονται σύμφωνα με τις προσδοκίες των καταναλωτών και αποσκοπούν στη διευκόλυνση της καθημερινής τους ζωής.

Η Stanhome προσφέρει επίσης αξεσουάρ για την αύξηση της αποτελεσματικότητας του προϊόντος κατά δέκα φορές.

Από τα σεντόνια μέχρι τα έπιπλα, από το δάπεδο μέχρι την οροφή, από τα πιο γενικά έως τα πιο εξειδικευμένα, η Stanhome προσφέρει μια πλήρη γκάμα αποτελεσματικών και εύχρηστων προϊόντων.

Δεσμεύσεις
– Εξαιρετικοί αρωματοποιοί που δουλεύουν αποκλειστικά σε αρώματα,
– Ένας αυστηρός χάρτης ανάπτυξης,
– Μια αυστηρή επιλογή πρώτων υλών,
– Επαγγελματίες που δουλεύουν σε αποκλειστικά αρώματα,
– Δοκιμές χρήστη υπό δερματολογικό έλεγχο (για προϊόντα με επαφή με το δέρμα),
– Μια αυστηρά πλαισιωμένη παραγωγή,
– Πιστοποιημένα εργοστάσια (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001), τακτικοί ελέγχοι, μικροβιολογικοί ελέγχοι καθαριότητας για πρότυπα καλλυντικών και καλές πρακτικές.

STANHOME FAMILY EXPERT

Επειδή το ευαίσθητο δέρμα απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, η Family Expert αναπτύσσει απαλή φροντίδα για τα παιδιά και για όλη την οικογένεια.

Τα προϊόντα φροντίδας του ευαίσθητου δέρματος που συνθέτουν το εργαστήριο μας υπό δερματολογικό έλεγχο επικεντρώνονται στα βασικά: ελάχιστα συστατικά για μέγιστη αποτελεσματικότητα και ανοχή.

Family Expert, μια απλή και ασφαλής απάντηση για την φροντίδα όλων καθημερινά και για να συνοδεύει την ταραχώδη ζωή μιας οικογένειας!

Δεσμεύσεις

– Βελτιωμένες φόρμουλες και αυστηρές μέθοδοι δοκιμών για την εξασφάλιση μέγιστης ανοχής στο ευαίσθητο δέρμα

– 50 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη προϊόντων φροντίδας για όλη την οικογένεια

– Ένα εργαστήριο εμπειρογνωμόνων, το οποίο διαμορφώνει και αναπτύσσει τα προϊόντα του στη Γαλλία

– Συστηματικοί δερματολογικοί έλεγχοι

KIOTIS

Η ομορφιά πηγάζει από την ευημερία
Για μας, η ομορφιά βρίσκεται στην αρμονία του σώματος και του μυαλού. Εμπνευσμένη από την ήρεμη λέξη ανοχής στο ευαίσθητο δέρμα, ο Kiotis υπογράφει καλλυντικά γεμάτα ευγενικότητα και γενναιοδωρία. Τα αιθέρια έλαια αποτελούν την αιτία των θεραπειών ομορφιάς μας, των ανοιχτών αρωμάτων τους και ανθίζουν με αισθησιακές υφές. Σε κάθε χειρονομία, όπως σε κάθε τελετουργία, οι γυναίκες βιώνουν μια πληθώρα αισθήσεων: η συγκίνηση είναι έντονη και σε κάνει να θέλεις να απολαύσεις τη στιγμή.
Έτσι αποκαλύπτει ο Kiotis τη μοναδική ομορφιά κάθε γυναίκας.

Αιθέρια έλαια
Τα αιθέρια έλαια είναι συμπυκνώματα αρωματικών φυτών. Γνωστά από την αρχαιότητα για τον πλούτο και τις εξαιρετικές τους ιδιότητες, αυτά τα φυσικά ενεργά συστατικά προσφέρουν ευεξία τόσο στο σώμα όσο και στο μυαλό. Στον Kiotis, διαιωνίζουμε αυτή την παράδοση με αποτελεσματικές και φιλικές προς το δέρμα καλλυντικές θεραπείες. Μέσω μιας διαρκούς βούλησης για έρευνα και καινοτομία, το εργαστήριο μας προσπαθεί να αναπτύξει αυτή την απαιτητική τεχνογνωσία. Με προσοχή δοσομετρημένα και συναρμολογημένα, τα αιθέρια έλαια μας καθίστανται ιδιαίτερα αποτελεσματικά καλλυντικά δραστικά συστατικά. 100% καθαρά και φυσικά, εγγυώνται επίσης την ποιότητα των προϊόντων μας.

Επειδή τα αιθέρια έλαια είναι πηγές απόδοσης και ενισχύουν τις αισθήσεις, αποτελούν τη βάση και την ουσία της εμπειρίας του Kiotis.

Η κοινότητα
Οι γυναίκες πάντα μεταδίδουν τα μυστικά της ομορφιάς τους. Ο Kiotis γεννήθηκε από αυτή την πίστη. Μέσα σε μια κοινότητα συμβούλων και πελατών, το πνεύμα Kiotis μοιράζεται, ανταλλάσσεται και βιώνεται καθημερινά. Μακριά από μοντέρνα μοντέλα και στερεότυπα, ο Jacques Rocher δημιούργησε αυτό το εμπορικό σήμα, επειδή πίστευε σε μια γενναιόδωρη ομορφιά, που είναι καλή για το σώμα και το μυαλό.